Laat je tv lekker hangen!

slaapkamer

Laat je tv lekker hangen!

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar zelf heb ik al een aantal jaren een televisie op mijn slaapkamer. Ik vind het heerlijk om (vooral in de winter moet ik bekennen) onder de deken te kruipen en een filmpje te kijken onder het genot van een hapje (chips) en een drankje. Het enige nadeel is dat ik wel eens kruimels terug kan vinden in mijn bed. Inmiddels heb ik mijn eigen kleine thuisbioscoop gecreëerd door mijn tv op te hangen aan een TV plafondbeugel.

Waarom ophangen?

In eerste instantie had ik de tv altijd op een kastje staan maar langzamerhand werd die groter en groter. Tot ik me er op een dag aan ging ergeren hoeveel ruimte dat ding in beslag nam. Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen zodat ik toch een tv in de slaapkamer zou kunnen houden zonder er al te veel last van te hebben. Ook wilde ik meer ruimte creeren.

Uiteindelijk kwam ik er op uit dat ik de tv het beste kon ophangen. Daarna moest ik nog kiezen of ik de tv wilde ophangen aan de huur of aan het plafond. Daarbij heb ik gekeken naar mijn eigen wensen. Soms wil ik namelijk rechtop in bed zitten (vooral als ik aan het eten ben). Soms wil ik lekker weg kunnen kruipen. Ik heb daarom ook voor een plafondbeugel gekozen. Het handige daarvan is namelijk dat je de beugel ook schuin kan zetten. Ik zag dus alleen maar voordelen.

Wat mij betreft zijn die er nog steeds. Ik heb inderdaad meer ruimte en de tv neemt niet zo’n prominente plaats in op mijn slaapkamer. Wat ik daarnaast heel prettig vond is dat ik alles (wel moet ik toegeven dat ik een beetje hulp heb gehad) zelf kon monteren. Fijn om geen andere (onbekende) mensen toe te hoeven laten in mijn slaapkamer.

Waar?

Op internet kan je zelf heel gemakkelijk uitzoeken welke beugel je nodig zal hebben. Je moet wel met een aantal zaken rekening houden maar dat staat er vaak wel duidelijk bij geschreven. Je kunt hierbij denken aan de afmetingen van de tv of bijvoorbeeld het gewicht van de tv. Eigenlijk is alles heel simpel als je maar weet wat je wilt. Ook moet je goed bedenken op welke plek je de beugel wilt hebben. Heb je hem namelijk eenmaal geplaatst dan kan je de tv niet meer zo gemakkelijk verschuiven als op een kastje.

Geef een reactie

Back To Top