Een bijzonder huwelijksfeest

party

Een bijzonder huwelijksfeest

Als wedding planner kom je verschillende vragen tegen. Zo heb je vaak specifieke bloemen die het bruidspaar graag zouden willen zien de speciale dag, bepaalde dieetwensen zoals vegetarisch of zelfs compleet “vegan” het kan allemaal heel gek zijn. Echter zitten er ook hele leuke uitdagingen tussen. Zo wilde laatst een wat ouder stel heel erg graag een verlichte dansvloer huren voor hun trouwlocatie. Heel erg leuk bedacht, die vraag had ik nog niet eerder gehad!

 

 

Organisatie en wensen

Het is altijd afwegen en duidelijk maken wat eigenlijk mogelijk is. Vooral budgettair is het soms een probleem om de wensen echt te kunnen uitvoeren. Al ben ik vanaf het begin heel transparant en duidelijk over de kosten, het gaat soms toch nog vaak mis. Zo dus ook bij het ouderen echtpaar. Ik had geen idee wat de kosten zouden kunnen zijn wanneer zij een verlichte dansvloer huren. Direct gaf ik aan hier zo snel mogelijk op terug zou komen zodra ik meer wist over de prijzen. Overigens was de hele bruiloft gebaseerd op het thema disco. Erg leuk bedacht maar met een klein budget toch nog wat lastiger. Het echtpaar was namelijk net uit de schuldsanering en wilde dit dan ook graag vieren. Trouwen kon niet tijdens de lastige periode dus wilde zij 2 vliegen in 1 klap vangen. Ik werd betaald door een zus van de bruidegom, erg lief natuurlijk.

 

 

De discovloer

Gelukkig bleven de prijzen erg mee te vallen voor een verlichte dansvloer huren. De prijzen vielen prima binnen het budget. Na het ontdekken van de prijzen had ik direct de aanstaande bruid opgebeld aan verteld dat het heel goed mogelijk was. De bruid was erg blij met het goede nieuws en kon niet wachten om het te vertellen aan haar aanstaande. Ondertussen zocht ik contact met het bedrijf hoe we dit het beste konden organiseren. De bruiloft is namelijk op een maandag gepland en helaas zijn dan veel bedrijven gesloten. Gelukkig kon het bedrijf gemakkelijk de verlichte vloer leveren op maandag. De vloer werd geleverd en aangesloten door de sterke mannen van het bedrijf. Een dag later wordt de vloer weer opgehaald. We hoeven de vloer ook niet schoon te maken want daar hebben zij speciale middelen voor. Een super service al zeg ik het zelf. De bruiloft heeft nog niet plaats gevonden maar de organisatie van de bruiloft is in volle gang! Nog even de puntjes op je “I” en dan kan het grote feest beginnen!

Geef een reactie

Back To Top