Mijn trouwe reisgenoot

osprey

Mijn trouwe reisgenoot

Als ik hem in de hoek van mijn kamer zie staan begint het al te kriebelen in mijn onderbuik. We hebben samen ook al veel meegemaakt. Op al mijn reisfoto’s kom ik hem weer tegen. En vele gezellige festivals hebben we samen bezocht. Over wie ik het heb? Mijn backpack. Onze reis begon jaren geleden tijdens een hike naar IJsland. Ik zocht een backpack geschikt voor lange afstandswandelingen. Mijn backpack moest over voldoende ruimte beschikken en tegelijkertijd comfortabel dragen tijdens het wandelen. Tijd om mij te gaan verdiepen in de wereld van de backpack. Aangetrokken door het ruime assortiment plus de stoere, en tegelijk charmante, uitstraling kwam ik al snel uit op de Osprey Backpack. Het leuke van dit merk is dat er voor iedereen wel een geschikt type te vinden is. En zo trof ik ook mijn trouwe reisgenoot. Sinds jaren zijn we onafscheidelijk.

Women’s fit

Wat ik belangrijk vind aan mijn backpack is dat het model fijn aansluit om mijn lijf. Osprey Backpack biedt in hun assortiment een aparte lijn voor dames, de women’s fit. De pasvorm van de backpack is afgestemd op vrouwen en voorzien van een fijne heupband en comfortabel rugpaneel. Voor mijn tengere bouw vond ik precies de geschikte backpack. Aangezien het oog ook wat wil besloot ik te gaan voor een paarskleurig exemplaar. Bepakt en bezakt kon onze hike beginnen. Op de dag van vertrek kwam ik er al achter waarom ik blij was met deze aankoop. De geïntegreerde regenhoes deed goed zijn werk toen wij dit natte kikkerlandje achter ons lieten.

Festivalbeest

Na een aantal hikes doet mijn backpack inmiddels trouwe dienst voor mij als festivalbezoeker. Waar zijn we niet geweest. Vele modderige festivalterreinen hebben we bezocht. Mijn Osprey Backpack doorstond alle ontberingen. Tijdens ons laatste festival was het zo warm dat we ons nauwelijks hebben voortbewogen. Wat is het dan heerlijk om even lekker te kunnen leunen op mijn trouwe kameraad. De Osprey Backpack deed goede dienst als rugleuning en hoofdkussen. Er is niets fijner dan een zwoele zomernacht doorbrengen op een festivalterrein en de volgende ochtend wakker worden met je hoofd op je backpack. Misschien wel gezellig naast een andere backpacker.

Draagcomfort

Wat deze backpack voor mij bijzonder maakt is dat er goed is nagedacht over de praktische indeling. Hij beschikt over voldoende handige ruimtes voor etenswaren en drinkbekers. Daarnaast biedt de zachte en ventilerende afwerking op het rugpaneel veel draagcomfort. Nu het festivalseizoen volop aan de gang is geniet ik met volle teugen. En telkens als ik mijn backpack zie staan kan ik niet wachten tot we weer samen op pad gaan.

Geef een reactie

Back To Top