Het bedrijfsuitje

Het bedrijfsuitje

Ieder jaar wordt er op mijn kantoor een bedrijfsuitje georganiseerd. Dit uitje wordt iedere keer door een ander groepje medewerkers op touw gezet. Vooraf gaand van het uitje is er altijd een teamvergadering. Deze vergadering is dan steeds op een andere locatie. Dit jaar zat ik in de organisatie met drie andere medewerkers. Maar hoe organiseer je nou een leuk bedrijfsuitje?

 

Locatie

Afgelopen twee jaar was het bedrijfsuitje in Amsterdam daarom leek het ons leuk om dit keer voor een andere locatie te kiezen. We kozen om dit jaar naar Scheveningen te gaan  zodat we na de vergadering naar een voorstelling konden gaan in het AFAS Circustheater en daarna bij Crazy Pianos te eten.  Ons leek vergaderlocatie Den Haag een goede keuze. Snel vonden we een uitstekende locatie die qua afstand het meest dichtbij het AFAS Circustheater lag. De locatie was goed te bereiken met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Wij vonden het belangrijk dat iedereen alle locaties goed konden bereiken want dat kost iedereen dan ook minder tijd om te reizen.

 

Belangrijk

We hebben een aantal keer met elkaar gezeten om het bedrijfsuitje te organiseren, tijdens de bijeenkomsten bespraken we wat we wilde doen en wat we belangrijk vonden. We besloten vooraf dat we de dag niet helemaal wilde vol plannen, want dan geef je iedereen ook ruimte een eigen invulling te geven. De leeftijden van het personeel is tussen de 30 en 55 dus daar moet je ook rekening mee houden. Het is altijd veel werk om alles zo goed mogelijk te plannen. Helaas kan je aan iedereens wensen voldoen maar als je het simpel houdt dan bereik je wel de grootste groep. Wij wilde dit jaar niet iets actiefs doen omdat we dat al de jaren ervoor hadden gedaan. We wilde ons laten entertainen dit jaar. En dat is geluk!

 

Resultaat

De dag was enorm geslaagd. We hebben van iedereen positieve reactie gekregen en dat was fijn te horen. Iedereen vond Den Haag en Scheveningen leuke locaties en ze waren goed te bereiken voor iedereen. Dat de dag niet helemaal was vol geplant met activiteiten vond iedereen erg fijn en dat was nou onze bedoeling met het uitje. Iedereen heeft zich kostelijk vermaakt deze dag. Voor de teambuilding is een bedrijfsuitje erg goed omdat je elkaar weer eens op een andere manier leert kennen dan alleen elkaar zien op kantoor. Ik vond het erg leuk om het dit jaar te organiseren en ben meer dan blij dat het zo goed heeft uitgepakt!

Geef een reactie

Back To Top