Last-minute nog even een extra uitje geboekt

stedentrip Dublin

Last-minute nog even een extra uitje geboekt

Nu we in augustus zitten, zijn de meeste Nederlanders al op vakantie geweest. Je herkent het vast wel. Collega’s die al in de maand juni op vakantie gaan en vervolgens de rest van de zomerperiode door moeten ploeteren. Dat had ik dit jaar ook gedaan, grotendeels vanwege reiskosten. In het begin was ik superblij met dit plan. Ik was al lekker ontspannen weer op kantoor toen mijn collega’s nog aan het stressen waren. Na de hele hete weken van juli, ben ik echter weer toe aan vakantie. Ik wil er weer tussenuit. Aangezien ik geen liggende gelden heb, kon ik natuurlijk niet weer lang op vakantie gaan. Gelukkig was er wel budget en ruimte om een last-minute stedentrip te boeken. Mijn keuze viel op een stedentrip Dublin!

Nieuwe indrukken opdoen

Tegenwoordig hoef je niet alle vakanties ver van tevoren te boeken. We leven in de eenentwintigste eeuw; je kan elk moment van het jaar op vakantie gaan. Dat geldt al helemaal voor een stedentrip. Natuurlijk zijn er drukke periodes en rustigere periodes. In dat geval kun je net als ik goed gebruik maken van de last-minute aanbiedingen van de reisorganisaties. In mijn zoektocht naar een last-minute uitje kwam ik door middel van Google uit op de website van Bebsy. Daar vind je diverse soorten vakanties en ook genoeg bestemmingen om een keuze uit te maken. Mijn oog viel op een stedentrip Dublin. Vervolgens kon ik bij Bebsy zelf bepalen wanneer, hoe lang en vanaf waar. Ik kan niet wachten om allerlei nieuwe indrukken op te doen in Dublin!

Het zwarte goud proeven

Waarom een stedentrip Dublin? Ik ben gek op Guiness bier. Door menig liefhebber wordt dit bier ook wel het zwarte goud van Ierland genoemd. Als je dan toch naar Ierland wil gaan, waarom dan niet gelijk naar Dublin? Voordat ik de knoop doorhakte, heb ik natuurlijk nog het een en ander opgezocht over de stad. Wat is er te doen in Dublin, wat zijn populaire bezienswaardigheden en wat mag je zeker niet missen? Op de pagina van Bebsy stond al indrukwekkend veel informatie. Hierdoor kreeg ik gelijk al een duidelijk beeld bij een stedentrip Dublin. Na nog wat andere blogs gelezen te hebben, was er geen twijfel meer. Een bezoek aan Dublin staat op mijn bucketlist. Genoeg redenen om een geweldige stedentrip Dublin te boeken bij Bebsy – dus dat heb ik gelijk gedaan. Ik vertrek morgen! 

Ga jij er nog even extra tussenuit of moet jij nog op vakantie gaan? Welke plekken of magische locaties staan echt op jouw bucketlist? Ik hoor het graag! Misschien doe ik zo wel inspiratie op voor mijn vakantie volgend jaar. 

Geef een reactie

Back To Top